Targovax tildelt Nordic Stars Award

Publisert 18. september 2017

Targovax er tildelt prisen Nordic Stars Awards under Nordic Life Science Days i Malmø.

NORDISKE STJERNER: Fra ventre Peter Skorpil, VP Business Development, Targovax (Norge), Michael Dabrowski, CEO, Pelago Bioscience (Sverige) og Pekka Simula, CEO, Herantis Pharma (Finland). Foto: nordiclifescience.org/Anniki Skeidsvoll

Nordic Stars Awards deles ut hvert år til nordiske selskaper som jobber med livsvitenskap og som kan vise til fremragende innovasjon og entreprenørskap. I år ble prisen tildelt Herantis Pharma, Pelago Bioscience og Targovax.

– Hver av dem har demonstrert imponerende entreprenør-ånd, kombinert med en lidenskap for å utvikle innovative løsninger for sine respektive klienter eller pasientgrupper, uttaler Björn Ursing i SwedenBIO, som er formann i Nordic Stars Award.

Targovax er et selskap som driver tidligfaseforskning med fokus på å utvikle immunterapibehandling mot kreft. Øystein Soug, daglig leder i Targovax, er svært glad for å motta den gjeve prisen.

– Dette er en bekreftelse på den fantastiske innsatsen teamet vårt har lagt ned dette året. Å bli anerkjent blant så mange store nordiske selskaper innen livsvitenskapsfeltet er en stor ære, sier Soug.

Nordic Life Science Days er den største nordiske konferansen innen livsvitenskap, og samlet i år over 1000 deltakere og 680 selskaper og organisasjoner fra 30 forskjellige land. LMI deltok med en egen stand sammen med de andre norske aktørene innen livsvitenskap.