Tre nye medlemmer i LMI - Legemiddelindustrien
Hopp til innhold

Windows: Hold 'Ctrl'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Mac: Hold 'cmd'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Tre nye medlemmer i LMI

LMI ønsker selskapene Pierre Fabre, Mylan og Sandoz velkommen som nye medlemmer.

Pierre Fabre Group ble stiftet i 1961 i Frankrike, har 13 000 ansatte globalt, hvorav 1400 jobber med forskning og utvikling. Pierre Fabre Pharma Norden er en filial av Pierre Fabre Group og ble stiftet i 1995. De har ansvar for distribusjon og markedsføring av legemidler i de nordiske landene, er basert i Sollentuna i Sverige og har 14 ansatte. Tre av disse sitter i Norge.

Mylan ble stiftet i 1961 i Vest Virginia i USA, og har 35 000 ansatte globalt. 30 av disse jobber i Norge, nærmere bestemt Asker.

Sandoz er divisjonen for generiske legemidler i Novartis. Novartis ble dannet i 1996 gjennom en sammenslåing av Ciba Geigy og Sandoz, og sistnevnte har historie tilbake til 1886. Sandoz Nordics har ansvar for å ha tilsyn med Sandoz’ forretningsdrift i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Island og Færøyene.

 

Kategorier: Nyheter LMI
Del: