Åpent møte om miljø i anbudsutlysninger - Legemiddelindustrien
Hopp til innhold

Windows: Hold 'Ctrl'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Mac: Hold 'cmd'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Åpent møte om miljø i anbudsutlysninger

LMI inviterer til et åpent møte om miljø i anbudsutlysninger, som innføres fra høsten 2018. LMIs miljøgruppe, Sykehusinnkjøp HF og Bengt Mattson fra Pfizer/LIF kommer for å informere og svare på spørsmål.

Møtet er gratis, og finner sted i auditoriet hos LMI onsdag 9. mai kl. 8.30-11.30. Programmet er spesielt rettet mot anbudsansvarlige i legemiddelindustrien, men åpent for alle interesserte – også selskaper som ikke er medlem av LMI.

Program og påmelding

 

 

Kategorier: Nyheter LMI
Del: