OTC-konferanse: Den digitale helseforbrukeren - Legemiddelindustrien
Hopp til innhold

Windows: Hold 'Ctrl'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Mac: Hold 'cmd'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

OTC-konferanse: Den digitale helseforbrukeren

Hvordan er den digitale helseforbrukeren? Hvordan går det egentlig med nettapotekene? Og hva med farmasøytutleveringen? Kom på årets OTC-konferanse og få svarene – blant annet fra Google.

Egenomsorg er en viktig del av et godt helsetilbud, og også her gjelder riktig legemiddel til riktig pasient. Pasienter og kunder tar selvstendige valg, og søker mye informasjon på nett og hos venner og kjente. Det er vanskelig å navigere seg riktig. Vårt ansvar som industri er å skjønne denne digitale forbruker. Er hun så kunnskapsrik som vi tror? Hvordan kan vi på best mulig måte bidra til riktig behandling og forebygging? På årets OTC-konferanse ser vi litt på trender innen egenomsorg, både med et digitalt blikk og også med mulighet for flere produkter og god veiledning.

Konferansen er delt i to. Første del handler om den digitale utviklingen og der får du møte Elisabeth Berglie fra Google, Geir Eide fra Komplett Apotek, Lene Strand fra Norsk Medisinaldepot (NMD) og leder av LMIs utvalg for reseptfrie legemidler (OTC-utvalget), Monica Børter Bekkhus fra Weifa.

Andre del handler om farmasøytutlevering og her får du blant annet møte representanter fra Legemiddelverket, Apotek 1 og Pfizer. Den siste timen får du et inspirasjonsforedrag fra førsteamanuensis, statsviter og spaltist Erling Dokk Holm; «Hvordan kommunisere med den kunnskapsrike helseinteresserte forbruker».

Tid: Torsdag 4. mai 2017. 09:00 – 15:00, deretter tapas og mingling i LMIs lokaler.
Sted: Auditoriet E3, Essendropsgate 3

Dørene åpner for registrering 08:30

Program

Deltakeravgift:
Medlemmer 1.250,-
Ikke-medlemmer 2.500,-
Studenter 500,-

Påmelding kan nå gjøres ved å sende en mail til lisa@lmi.no

Påmeldingen er bindende

Dato / tid

4. mai 2017
09:00 - 15:00

Kart utilgjengelig

Meld deg på: OTC-konferanse: Den digitale helseforbrukeren


Påmelding er stengt for denne hendelsen.