Bausch+Lomb nytt medlem i LMI

Utvikler og produserer både reseptfrie og reseptpliktige øyelegemidler.

Bausch+Lomb startet i 1853 i New York med produksjon av briller. I 1971 startet produksjonen av myke kontaktlinser og firmaet er i dag verdens største innenfor kontaktlinser og linsevesker.  I dag utvikler og produserer firmaet både reseptfrie og reseptpliktige øyelegemidler på områder som glaukom, allergier, konjunktiviter, tørre øyne og retinale sykdommer. Firmaets visjon er: Å hjelpe deg til å se bedre for å leve bedre.

Firmaet har 11 000 ansatte på verdensbasis, og det nordiske selskapet som er lokalisert i Stockholm har 45 ansatte.  Det er salgssjef Anders Granström i den nordiske avdelingen, som inntil videre har ansvaret for å bygge opp virksomhet i Norge.

For mer informasjon om firmaet