LINK Medical Research kjøper svensk selskap

Publisert 14. september 2018

Uppsala-selskapet PCG Clinical Services AB, er nå heleid av LMIs medlemsselskap LINK Medical Research.

CEO SOM UTVIDER: Ola Gudmundsen har utvidet sin stab til over 160 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

– PCG Clinical Services kompletterer vårt tilbud innen kliniske studier og oppdragsforskning, sier CEO Ola Gudmundsen i en pressemelding. Han peker også på at de får et bredere spekter av tjenester som kan besørge større prosjekter for både eksisterende og potensielle kunder innen farmasøytisk industri.

LINKs svenske GM kommer til å være leder også for PCG Clinical Services AB, som skifter navn til LINK Medical AB.

– Dette er for oss i LINK Medical en stor begivenhet. Vi er per i dag 166 ansatte, og ser etter flere. Vi får mange nye prosjekter, men oppkjøpet bringer oss i kontakt med nye kundegrupper og gir oss nye muligheter. Så vår kundeportefølje utvides stadig. Vi håper at vi gjennom vår kompetanse og kapasitet blant annet i Norge vil utgjøre en faktor som trekker enda flere prosjekter hit. Oppkjøpet av PCG Clinical Services vil gjøre oss til Nordens største kompetansemiljø innenfor biometri i vår bransje, forteller Gudmundsen til LMI.