Helseindustrikonferansen 19. november

Publisert 2. oktober 2018

Årets Helseindustrikonferanse arrangeres som en parallellsesjon til Industri Futurum, og har fått tittelen Fremtidens helseindustri. Sett av 19. november i kalenderen, og meld deg gjerne på i dag.

Industri Futurum arrangeres mandag 19. og tirsdag 20. november på Clarion hotell Oslo Airport, og gir et overblikk over alt som rører seg i norsk industri.

Konferansen åpnes av ordstyrer Selda Ekiz og leder i Norsk Industri Stein Lier Hansen kl. 09.00 mandag morgen, og i denne fellessesjonen får du høre om nanoteknologi, 3D-printing og fremtidens arbeidsmiljø, for å nevne noe.

Fremtidens helseindustri

Kl. 13-14.30 er det fem parallelle sesjoner, blant dem legemiddelindustriens konferanse Fremtidens helseindustri. Den finner sted i Luftrommet 3 og her kan du få høre mer om muligheter og utfordringer i morgendagens helsetjenester og norsk helseindustri. Hvordan ser helsetjenesten ut om 10-15 år? Hvilke forventninger har pasientene til morgendagens helsetjeneste? Hvordan ser behandlingsløsningene ut? Hvor står Norge som helseindustri i 2030 og hva skal til for å komme dit vi vil?

Fremtidens helseindustri fortsetter fra kl 15-16.30, og denne sesjonen vil belyse bærekraftige løsninger innen helseindustrien samt ta for seg helseindustrimeldingen. Vil medisinkostnadene velte velferdssamfunnet? Hvilke modeller for bærekraft i fremtidens helsetjeneste ser legemiddelindustrien og myndighetene for seg?

Mange spennende navn

– Programmet er ikke 100 % spikret enda, men vi vet med sikkerhet at du får møte Maria Jahrmann Bjerke, statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet, Ingvild Kjerkol, helsepolitisk talsperson fra AP, Sissel Husøy, divisjonsdirektør for helseøkonomi og kompetanse i Helsedirektoratet, Erik Magnus Sæther fra Oslo Economics, professor Jarle Breivik fra Universitetet i Oslo, grunnleggerne av WarOnCancer, og ikke minst flere sentrale aktører fra norsk legemiddelindustri. Du kan med andre ord se frem til en inspirerende og lærerik konferanse, med blikket rettet mot fremtiden, sier Monica Larsen, seniorrådgiver i LMI og en del av arrangementskomiteen.

Har du mulighet, kan du bli til middag kl. 19, og kl. 22 kan du få med deg en minikonsert med Vazelina Bilopphøggers.

Har du ikke meldt deg på enda? Gjør det gjerne nå, og husk å huke av for arrangementet Fremtidens helseindustri i påmeldingsskjemaet.

Program og påmelding