Ny kommunikasjonsrådgiver i LMI

Didrik Ottesen (32) blir ny kommunikasjonsrådgiver i LMI. Didrik kommer fra AmCham Norway hvor han var ansvarlig for kommunikasjon.

Publisert 15. februar 2019

Didrik Ottesen har en mastergrad i journalistikk fra Kingston University i London og har tidligere jobbet som journalist i engelsk presse, blant annet i The Daily Telegraph, og han har erfaring fra TV2 i Kristiansand.

Gjennom arbeidet i The American Chamber of Commerce in Norway (AmCham) har han allerede jobbet en del med legemidler, men han ser veldig frem til å ta et dypdykk i det han mener er blant de mest spennende industriene i Norge.

– Jeg ser utrolig frem til å begynne, jeg skal bare bli ferdig med en pappaperm. Mitt inntrykk er at det er et fantastisk fag- og arbeidsmiljø i LMI og jeg gleder meg til å bidra på begge frontene. Det er masse spennende som skjer i industrien i Norge og med helseindustrimeldingen så blir 2019 et ekstra interessant år. Jeg ser frem til å komme inn og jobbe for å belyse mulighetene for en bærekraftig helseindustri i Norge, sier Didrik.

Han er født og oppvokst i Kristiansand, har bodd ti år i London, og er nå bosatt i Oslo med samboer og en 8 måneder gammel datter. Han starter i LMI 1. juni.

– Vi er veldig fornøyde med å få Didrik inn i kommunikasjonsteamet vårt. Han er dyktig, digital og dedikert. Han kjenner bransjen, passer godt inn i teamet og kan helt klart bidra til å trekke oss videre i kommunikasjonsarbeidet, sier kommunikasjonssjef i LMI, Espen Snipstad.