Velkommen til Digitalis!

Velkommen til LMIs medlemssider Digitalis!

Publisert 4. mars 2019

På Digitalis legger vi daglig ut nyheter, og i tillegg finner du oversikt over LMIs møter og arrangementer, informasjon om LMIs utvalg, ledige stillinger, reklameregler, og budskap innen ulike tema som kan være til hjelp hvis man skal intervjues i media, eller hvis man bare vil forberede seg til et familieselskap med kritiske onkler og bestemødre. Du finner også store mengder informasjon om temaer LMI og bransjen jobber med, høringer, policydokumenter og informasjon fra styret, for å nevne noe.  

Nyhetsbrev og nettsider

Hver dag kl 13 sender vi ut vårt nyhetsbrev med dagens nyheter, presseklipp (aktuelle bransjesaker i media) og aktuelle møter og arrangementer. Vi anbefaler at du melder deg på dette for å holde deg oppdatert. Det kan du gjøre ved å fylle ut skjemaet litt ned på siden her: https://www.lmi.no/digitalis/   

Vi tipser også om våre åpne sider www.lmi.no, som er ment både for bransjen vår, og for det store publikum. Noe informasjon ligger både på lmi.no og Digitalis, noe ligger bare ett av stedene.

Du ser at du er på Digitalis ved at bakgrunnen i headingen er sort.

På LMI.no er bakgrunnen hvit.

Du veksler mellom de to her:  

Spør oss hvis det er noe du ikke finner: send en mail til lmi@lmi.no eller kommunikasjon@lmi.no 

Hvorfor Digitalis?

Du lurer kanskje på hvorfor medlemssidene våre heter akkurat Digitalis? Det er inspirert av det latinske navnet på planten revebjelle (Digitalis purpurea), som er blitt brukt som medisinplante i flere hundre år. Digitalis er kanskje den eldste medisinen som er i bruk, ifølge Norsk helseinformatikk, nhi.no og Store norske leksikon.

Beste hilsen oss i LMI