Dobler støtten til kommersialisering fra forskning

Forskningsrådet lyser ut rekordbeløp til kommersialisering av forskningsresultater. 170 millioner kroner ligger i potten for prosjekter som kan bidra til økt konkurransekraft og å løse samfunnsutfordringer.

Publisert 27. juni 2019
OMRÅDEDIREKTØR: Anne Kjersti Fahlvik i Forskningsrådet.

– Vi ser etter grensesprengende forskningsresultater og idéer med stort forretningspotensiale. Vi ber derfor forskningsinstitusjoner bli med oss å redusere risikoen i prosjektene slik at prosjektene kan starte på arbeidet med å nå markeder i Norge og rundt om i verden, sier områdedirektør for næringsliv og teknologi i Forskningsrådet, Anne Kjersti Fahlvik til Forskningsrådets nettsider.

Les hele saken her

Fristen for å søke støtte til kommersialisering fra offentlig finansiert forskning er 25.september.