Frokostmøte om søknad til helsedata: en praktisk tilnærming

Nytt arrangement for å diskutere praktiske tilnærminger til søknader om tilgang helsedata.

Publisert 3. september 2019

Tilhørere vil få innblikk i både hvilke data man kan søke om og krav til søknaden, men også hvilke data som faktisk er tilgjengelig av relevans til legemiddelindustrien, før Christer Jonasson, seniorforsker ved NTNU vil gå gjennom hvilke viktige elementer som trengs for å lykkes med en søknad.

-En gullgruve

Sjeldent har helsedata vært hyppigere diskutert i det offentlige rom, enn under Arendalsuka i år. I løpet av flere arrangementer ble det fremhevet hvordan Norge sitter på en gullgruve med våre oppsamlede og strukturerte data.

Dette skrev også administrerende direktør i LMI, Karita Bekkemellem, om i sin blogg i Dagens Medisin i forkant av arrangementet, Helsenæring- dette skal vi bli best på, under Arendalsuka.

Hvis lille Norge skal bli konkurransedyktige internasjonalt, trengs det et helt annet tempo når det gjelder tilgang til disse dataene. Vi kan ikke utvikle en næring uten at vi er et attraktivt land å samarbeide med for internasjonale selskaper.

Dette gratismøte ønsker å belyse hvilke områder, samt gi en hensiktsmessig gjennomgang om hvilke faktorer industrien må ta hensyn til når man søker om tilgang til helsedata i Norge.

Detaljer

Mandag 09. september, klokken 8.30-10.00

Auditoriet i Essendropsgate. 3, Majorstuen.

Påmelding