LINK Medical styrker staben

Publisert 11. desember 2019

LINK Medical ansetter en erfaren onkolog til stillingen som Vice President Clinical Development. Austin Smith skal jobbe fra selskapets nye kontor i London.

Les hele pressemeldingen

Rekrutteringen styrker LINK Medicals muligheter til å aksellerere utviklingen av innovative legemidler innen immunonkologi, skriver selskapet I en pressemelding.

Persontilpasset medisin og immunterapi har ført til stor utvikling av nye kreftbehandlinger, med over 2000 substanser i pågående kliniske studier globalt. Utviklingen av disse nye terapiene er avhengig av en bred og tverrfaglig kunnskap som inkluderer ekspertise innen immunologi og inflammatoriske sykdommer, noe Austin har 25 års erfaring med. I tillegg til denne kunnskapen har han også en god forståelse for risikoen og hindringene som oppstår i utviklingen av nye behandlinger, skriver LINK Medical i pressemeldingen.