LINK Medical Research åpner London-kontor

Den nord-Europeiske kliniske studier-organisasjonen utvider til å bistå biopharma og medtech i Storbritannia.

Publisert 3. april 2020
LONDON CALLING: Dr Ola Gudmundsen, CEO i LINK Medical, åpner opp et London-kontor.

LINK Medical Research åpnet første April deres nye London-kontor for å utvide til et av verdens største markeder for kliniske studier. Utvidelsen til London vil gi LINK muligheten til å tilby betydelig verdi til biopharma- og medtech-selskaper i Storbritannia.

– Dette gir oss muligheter til å ta vår ekspertise til Storbritannia og kliniske studier til Norden.

– VI ser frem til å fortsette utviklingen av et allerede meget kompetent team i Storbitannia og fortsette samarbeidet med dette viktige markedet. VI kan nå tilby kundene våre utvidet service og hjelpe dem å utvikle prosjektene sine også i dette landet, og dermed også forbedre alles helsetjeneste,» sier LINK Medical CEO, Dr Ola Gudmundsen i en pressemelding.

LINK Medical er et CRO (contact research organization), som er et bindeledd mellom industri og helseforetak, og tilbyr sine tjenester til selskaper som skal utvikle sine produkter gjennom kliniske studier i nord-Europa.

– London og Storbritannia er verdensledende i vitenskap og innovasjon og er en av de mest attraktive stedene for kliniske studier i Europa. I tillegg er det stor cluster-aktivitet med høyt innovasjonsnivå, som vi blir i sentrum av, for å dele, lære og være i spissen av teknologisk- og vitenskapelige fremskritt, sier Gudmundsen til LMI.

Korona-utsatt nyåpning

Åpningen av det nye kontoret er satt på vent da alle ansatte jobber på hjemmekontor grunnet korona-pandemien. Men at dette til tross, så har selskapet implementert nye arbeidsmetoder og har ikke merket en mindre arbeidsmengde.

– Vi jobber daglig på Microsoft Teams, gjennom video og andre snakke-løsninger, og vi har selvsagt forståelse for våre kolleger med småbarn hjemme, så vi er fleksible og samarbeidsvillige. Arbeidsmengden vår har dog faktis ikke blitt noe redusert og vi holder høy produktivitet og leverer til samme forventede høye kvalitet som før, sier Gudmundsen, som også påpeker at de monitorerer situasjonen daglig.