Slik kan vi styrke Norge som helsenasjon

Vi har mulighet til å dekke forsyningsbehovet til det norske markedet, og drive verdiskaping samtidig, skriver blant annet LMI i en felleskronikk på NHO.no.

Publisert 22. mai 2020
NØKKELNÆRING: Helsenæringen representerer store muligheter for Norge; og kan bli en nøkkelnæring og et viktig svar på de helse- og omsorgsutfordringene vi står overfor. Det skriver blant annet LMI i en kronikk publisert på NHO.no.

Det kommer fram i en ny rapport om helsenæringen.

Av Abelia, Aleap, Innovasjon Norge, Inven2, Legemiddelindustrien – LMI, NHO, NHO Service og Handel, Norges Forskningsråd, Norway Health Tech, Norwegian Smart Care Cluster, NTNU TTO, Oslo Cancer Cluster, Sintef TTO, SIVA, The Life Science Cluster

Koronapandemien har vist hvor sårbar Helse-Norge er. Men nå står en samlet helsenæring klar til å bidra med alt fra legemidler til medisinsk-teknisk utstyr og behandling. Vi har mulighet til å dekke forsyningsbehovet til det norske markedet, og drive verdiskaping samtidig. Det kommer godt fram i en ny Menon-rapport om helsenæringen.

Les hele kronikken her.