Tall og fakta 2021 er nå publisert

LMIs årlige utgivelse, Tall og fakta, er nå publisert for 2021. Nytt for året er blant annet at publikasjonen kun finnes i webversjon.

Publisert 11. mars 2021

Hovedkilden i Tall og fakta er LMIs datterselskap, Farmastat, men tall er også hentet fra andre relevante og troverdige kilder, som SSB, EFPIA, Statens legemiddelverk, for å nevne noen.

Webutgivelsen av LMIs utgivelse Tall og fakta 2021 fungerer på alle plattformer og gir oss muligheten å oppdatere tallene underveis.

– Tall og fakta har i år fått et digitalt løft. Ved å ha en nettbasert versjon har vi mulighet til å redigere og oppdatere tallene underveis dersom det er behov for det. Vi kan også legge til flere aktuelle tall etter hvert som de blir tilgjengelige, sier kommunikasjonssjef i LMI, Espen Snipstad.

Tall og fakta 2021

Legemiddelindustriens bransjeforening, Legemiddelindustrien (LMI), gir årlig ut publikasjonen Tall og fakta, en statistikksamling som forteller litt om hva den forskningsbaserte legemiddelindustrien i Norge jobber med, og bidrar til.

Tall og fakta 2021 er delt inn i syv kapitler. Startsiden finner du her, hvor du også kan klikke deg inn til de ulike kapitlene.

Informasjonen som finnes i Tall og fakta er viktig for en saklig debatt om medisiner og helsetjeneste.

Les Tall og fakta for 2021 her.