Husk Regulatorisk høstmøte 28. oktober

Hvordan ser fremtiden ut med tanke på vaksiner, nye pandemier, måten vi jobber på, og måten vi samarbeider på? Velkommen til Regulatorisk høstmøte 28. oktober. Frist for påmelding: 25. oktober kl 16.

Publisert 1. oktober 2021

På Regulatorisk høstmøte 2021 blir naturlig nok koronapandemien hovedtema, og det med spennende gjester: Espen Rostrup Nakstad kommer for å si litt om hva vi har lært av koronapandemien. Vaksineforsker Gunnveig Grødeland kommer for å snakke om fremtidens vaksiner, og Elen Høeg fra CEPI kommer for å snakke om hvordan vi forbereder oss til neste pandemi.

Audun Hågå er fast gjest på Regulatorisk høstmøte, og skal i år blant annet si litt om pandemien også i ettertid vil føre til raskere godkjenning fra EMA, utbredt bruk av rolling reviews og om Legemiddelverkets erfaringer med å jobbe på denne måten.

Husk at fristen for påmelding er 25. oktober kl 16.

Les mer og meld deg på her