AbbVie blant Europas beste arbeidsplasser

Den internasjonale forskningsinstitusjonen Great Place to Work Institute (GPTW) rangerer AbbVie som nummer to i kåringen av de beste arbeidsplassene i Europa.

Publisert 14. september 2022

Under kategorien multinasjonale selskaper er DHL Express på første plass, og AbbVie på 2. plass.

– Denne anerkjennelsen, gitt av Great Place to Work, gjenspeiler ansattes erfaringer med tillit, innovasjon, bedriftsverdier og lederskap ved våre kontorer over hele Europa, sier Jan E. Lohne, External Affairs Manager i AbbVie Norge.

Listen over de beste arbeidsplassene i Europa er basert på bedriftenes beskrivelse av egen kultur og aktiviteter samt på konfidensielle undersøkelsesdata som representerer 1,4 millioner ansatte fra over 3000 bedrifter i 37 land i Europa.

– AbbVies rangering som nummer to på denne listen, er en stor anerkjennelse av selskapets engasjement og kontinuerlige innsats for å skape en kultur der ansatte trives med å gjøre en reell forskjell i folks liv, sier Lohne.

På samme listen er Bristol-Myers Squibb rangert som nummer elleve, Chiesi som nummer 12, og Biogen som nummer 25.

Hele listen ser du her.