Bristol Myers Squibb og Karolinska Universitetssjukhuset vil utvikle innovative kreftbehandlinger

Karolinska Universitetssjukhuset og legemiddelselskapet Bristol Myers Squibb har signert en avtale om å starte et forskningssamarbeid innen onkologi og hematologi. Ambisjonen er er levere innovative kreftbehandlinger innen presisjonsmedisin samt celle- og genterapi, skriver Healthtalk

Publisert 19. januar 2023

Karolinska Universitetssjukhuset og legemiddelselskapet Bristol Myers Squibb har signert en avtale om å starte et forskningssamarbeid innen onkologi og hematologi. Ambisjonen er er levere innovative kreftbehandlinger innen presisjonsmedisin samt celle- og genterapi, skriver Healthtalk

https://www.healthtalk.no/bristol-myers-squibb-og-karolinska-universitetssjukhuset-vil-utvikle-innovative-kreftbehandlinger/166589