Påmelding til Partnership 4 Life og møte om kliniske studier

Nå kan du melde deg på både morgenmøte om kliniske studier og Partnership for life. To møter som avholdes under Livsvitenskapskonferansen 2023.

Publisert 23. januar 2023

Norges største møteplass for livsvitenskap samler aktørene som skal utvikle en verdensledende helsenæring i Norge.

Konferansen gjennomføres som et Oslo Science City Arena arrangement, med Novo Nordisk, AstraZeneca, Bayer og Boston Consulting Group som utvalgte industripartnere.

Livsvitenskapskonferansen 2023 vil utforske samspillet mellom helse, teknologi og samfunn. Bli med på tre dager med foredrag av ledende forskere, innlegg av globale legemiddelselskap, presentasjoner av virksomheter, paneldebatter om rammebetingelser for innovasjon og utvikling av helsenæringen, parallellsesjoner, mottakelse i Oslo rådhus, nettverksmuligheter og arrangementer for publikum. 

Den 14 februar arrangerer LMI to møter: et morgenmøte om kliniske studier og Partnership 4 Life, som er matchmaking-møter mellom global industri, akademia og startups.

Kontakt Monica Larsen (monica.larsen@lmi.no) ved eventuelle spørsmål.

Les mer om frokostmøte om kliniske studier her: https://lmi.pameldingssystem.no/trends-and-needs-in-clinical-trials-ndash-opportunities-or-barriers-for-norway

Les mer om Partnership 4 Life her: https://www.lmi.no/kurs-arrangement/norway-life-science-2023-partnership-for-life/