Helseindustrikonferansen – meld deg på! - Legemiddelindustrien
Hopp til innhold

Windows: Hold 'Ctrl'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Mac: Hold 'cmd'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Helseindustrikonferansen – meld deg på!

Årets røde tråd er fremtidsrettet produksjon, noe vi har høy kompetanse på i Norge. Programmet blir spennende – og, som i fjor, en del av Industri Futurum 20. november.

– Vår bransje har en eksport på over 14 milliarder kroner og det meste av dette kommer fra produksjonsbedriftene. Produksjon genererer arbeidsplasser, eksportinntekter og er en essensiell del av verdikjeden som er avgjørende for ny næringsvekst, forteller LMI-sjef Karita Bekkemellem.

Hun gleder seg til å vise frem spennet av produksjonsbedriftene under Helseindustrikonferansen.

– Det som virkelig er spennende, er hvor innovative disse bedriftene er. De er vant til å tenke fremtid og det skal vi få et innblikk i på konferansen, sier Bekkemellem.

LMI arrangerer Helseindustrikonferansen i samarbeid med Norsk Industri og også i år blir konferansen en del av Industri Futurum på Clarion Hotel & Congress, Gardermoen. Det betyr at det blir en felles åpning, hvor Statsministeren er invitert, før vi deler oss i parallellsesjoner, der Helseindustrikonferansen er en av flere konferanser.

Kl 1830 møtes alle igjen til felles middag. Skulle du ha behov for overnatting, kan dette bestilles samtidig som du melder deg på. Enkeltrom koster 1 290 kroner per døgn, dobbeltrom 790 per person (1 580 per rom).

Les programmet her.

Her kan du melde deg på: http://axacoair.se/go?09QMGftU

 

 

 

 

 

Kategorier: Nyheter LMI
Del: