Ambassadøren besøkte standen på NLSDays

Publisert 10. september 2015

– Vi ønsker å bidra til tettere samarbeid mellom norske og svenske aktører, sa Kai Eide.

KOM PÅ BESØK: Norges ambassadør til Sverige kom på besøk til Norwegian Life Science-standen. Her med Bjarte Reve i Nansen Neuroscience Network (til venstre) og Monica Larsen i LMI (til høyre)

Kai Eide, Norges ambassadør til Sverige, kom på besøk til standen der LMI, sammen med Oslo Cancer Cluster, Nansen Neuroscience Network, Inven2, Oslo Medtech og Norwegian Inflamation Network, promoterer norsk Life Science.

Norges ambassade til Sverige er en av sponsorene til årets stand, og Eide fortalte at ambassaden ønsker å bidra til et tettere samarbeid med Sverige innenfor forskning og utvikling.

– Vi mener det er innenfor 2-3 sektorer vi som ambassade kan være med å bidra på en meningsfylt måte, og en av disse er nettopp forskning og utvikling. Der ønsker flere viktige norske aktører et tettere samarbeid med svenske aktører, og vi ønsker å bidra til dette. Vi mener det er viktig for norsk økonomi, sa Eide.

Ambassaden var svært fornøyd med at standen er et resultat av samarbeid mellom mange ulike aktører, og at alle står samlet for å promotere Norge.

– Denne konferansen er et viktig treffpunkt for aktørene, og vi håper dere får mye ut av det, sa Eide.

BLE INTERVJUET: LMI snakket med ambassadør Kai Eide da han tok turen innom Nordic Life Science Days i går.