Mer regulatorisk ekspertise i LMI

Publisert 25. april 2016

I januar søkte LMI etter en seniorrådgiver med fokus på områdene regulatorisk, pharmacovigilance og kvalitetssikring. I august starter Inge Johansen (36).

Inge Johansen

Johansen jobber i dag som Regulatory Manager i Photcure, der han har vært i halvannet år. Før han kom til Photocure var han åtte år i GSK; først fem år i Norge og deretter tre år i London.

– Jeg har jobbet med regulatorisk hele veien. I London jobbet jeg med global regulatory og global labelling, det vil si at jeg utarbeidet globale og europeiske SPC-er. Jeg svarte i tillegg på mye spørsmål om produktinformasjon fra myndigheter rundt i verden, sier Johansen.

Han er utdannet farmasøyt fra Universitetet i Oslo og har også studert realfag ved Universitetet i Tromsø. Han er opprinnelig fra Kvænangen i Nord-Troms, og bor i dag på Bislett i Oslo. På fritiden liker han å spille volleyball og seile.

I LMI vil han jobbe med rammevilkår og lovverk knyttet til utvikling, godkjenning og produksjon av legemidler.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne i LMI. Det skal bli spennende å jobbe med det regulatoriske på et mer politisk nivå, sier Inge Johansen.

Johansen starter 1. august og skal ta over noen av ansvarsområdene til seniorrådgiver Eckart Holtz, som fremover vil ha mye å gjøre med innføringen av de nye sikkerhetsanordningene.