Nettverkskveld på ambassaden før Nordic Life Science Days

Publisert 12. september 2016

LMI er medarrangør når den norske ambassaden inviterer til nettverkskveld for å fremme norsk-svensk samarbeid innen life science.

I år som i fjor er LMI tilstede under Nordic Life Science Days i Stockholm – Nordens største konferanse for den globale livsvitenskapsindustrien.

I fjor var den norske ambassaden i Sverige en av sponsorene bak standen «Norway – Primed for Life Science» der LMI stod sammen med Oslo Cancer Cluster, Nansen Neuroscience Network, Inven2, Oslo Medtech og Norwegian Inflamation Network. I år er, i tillegg til aktørene fra i fjor, også Universitetet i Oslo, Forskningsrådet og The Life Sciences Cluster med på standen.

Ambassadør Kai Eide har invitert til et pre-event før konferansen, og tirsdag kveld samles flere viktige aktører innenfor bransjen hos ambassaden i Stockholm for å nettverke og snakke om hvordan Norge og Sverige kan samarbeide for å løfte det nordiske livsvitenskapsmiljøet. En rekke fremtredende personer innen norsk og svensk livsvitenskap vil holde innlegg. Blant annet Anders Lönnberg, nasjonal samordner for Life Science Stockholm, Karita Bekkemellem, administrerende direktør for LMI, Olli Kallioniemi, direktør for SciLifeLab og Jan-Olof Jacke, administrerende direktør i AstraZeneca.

Program

I forbindelse med konferansen i Stockholm har aktørene gått sammen og laget brosjyren «Norway – Primed for Life Science»