Løper maraton for norske kreftpasienter

Publisert 15. september 2016

Tolv kolleger fra Takeda i Asker deltar lørdag 17. september i Oslo Maraton for å bidra til å gi kreftpasienter en bedre hverdag.

Den muligheten har de fått fordi Takeda er fadderbedrift i Aktiv mot kreft. Det er en stiftelse Grete Waitz var med på å stifte i 2007, og som samarbeider med bedrifter om fysisk aktivitet for medarbeiderne og støtte til stiftelsens arbeid for å gi kreftpasienter en bedre hverdag, skriver Takeda i en pressemelding.

– Vi vil gjerne ta et tak for å støtte kreftpasienter som er i en vanskelig livssituasjon på sykehus eller hjemme. Takeda er i tillegg et selskap som satser på forskning og utvikling av nye medisiner innen onkologi, og det er naturlig for oss å støtte en aktivitet som kan være med på å gi kreftpasienter en bedre hverdag, sier kommersiell landssjef i Takeda, Ingeborg R. Borgheim.

Hele beløpet går til Aktiv mot krefts arbeid for å etablere treningsrom for kreftpasienter på sykehus i Norge, såkalte Pusterom.