– Veldig bra møte om munn- og halskreft

Publisert 21. september 2016

Denne uken arrangerte munn- og halskreftforeningen, i samarbeid med Merck, en spesielt vellykket fagdag.

VELLYKKET ARRANGEMENT: Renee Tunold og Merck var samarbeidspartner for Munn- og halskreftdagen. Her sammen med Arbeiderpartiets Ruth Grung (til venstre), LMIs Karita Bekkemellem og tannlege og stipendiat Cecilie Gjerde.

VELLYKKET ARRANGEMENT: Renee Tunold og Merck var samarbeidspartner for Munn- og halskreftdagen. Her sammen med Arbeiderpartiets Ruth Grung (til venstre), LMIs Karita Bekkemellem og tannlege og stipendiat Cecilie Gjerde.

– Dette er et av de beste onkologi-møtene jeg har vært i, uttalte LMIs Karita Bekkemellem under den politiske debatten.

Denne kreftformen er raskt økende på verdensbasis og de som rammes blir stadig yngre.

POLITISK DEBATT: Arbeidspartiets Ruth Grung (fra venstre), LMIs Karita Bekkemellem og tannlege og stipendiat Cecilie Gjerde.

Munn- og halskreftdagen var et heldags-arrangement, med en rekke spennende foredragsholdere. Møtet ble avsluttet med en politisk debatt, hvor Arbeiderpartiets Ruth Grung representerte våre folkevalgte.