Flatland til Helseindustrikonferansen

Publisert 3. oktober 2016

Hallvard Flatland, en av landets største tv-profiler, skal på Helseindustrikonferansen fortelle om hvordan medisiner reddet livet hans.

Han var en av landets beste og mest kjente tv-profiler. Han ledet seersuksesser i NRK, TVNorge, TV 2 og TV3. Han var programlederen, underholdningssjefen og mediestifteren som skapte seerrekorder på rekke og rad. Han var garantisten for tv-suksess.

Så ble Hallvard Flatland syk.
I tre måneder lå han i koma. Det svært sjeldne syndromet angrep alle friske celler i kroppen. Sjansen for å overleve var nær null. Hjertet sviktet, leveren sviktet, nyrene sviktet. Han ble operert mer enn tretti ganger. Etter hvert sluttet legene å sy ham igjen. Angrepene kom for tett, inngrepene ble for mange.

Så begynte medisinene å virke.
Veien tilbake ble lang. De første månedene etter oppvåkningen husker Hallvard Flatland fremdeles svært lite fra. I starten kunne han verken snakke eller svelge. Han trengte hjelp til absolutt alt og motbakkene var mange, men verken Hallvard, familien eller helsepersonellet ville gi opp. De kjempet, selv om oddsene var elendige.

I dag er Hallvard Flatland frisk. Sykdommen har naturligvis satt spor, men først og fremst har den lært ham mye om det viktige i livet.
Foredraget «Mot alle odds» handler om å takle kriser og omstillinger, enten de skjer på jobben eller hjemmebane, og om å finne lyspunktene når mye synes mørkt. Det er et foredrag om samhold og nærhet og om å være der for våre nærmeste – familien, vennene, kollegene. Det handler om å velge de store tingene framfor bagatellene, og om å ta vare på den knappe tiden vi er tildelt. Foredraget er sterkt og motiverende.

 

Sterkt motiverende.
Med humor, alvor og sin unike fortellerglede viser Flatland hvorfor mange mener han er en av landets beste formidlere.

Les mer om Helseindustrikonferansen

Om du ennå ikke har meldt deg på– gjør det her