Industrien på festival

Publisert 19. oktober 2016

Legemiddelindustrien deltok både i debatter og med stands under Cutting Egde-festivalen tirsdag.

Oslotech og Inten2 står bak festivalen, som er et årlig arrangement i forbindelse med Oslo Innovation Week. Målet er å vise frem forskning, vitenskap, utdannelse og teknologi – og hvilket enormt potensiale som ligger der for samfunnet.

LMIs Monica Larsen var møteleder under sesjonen «Future of medicine», hvor blant andre Targovax fikk presentere seg og sitt arbeide.

Takedas medisinske direktør Sigurd Ørstavik deltok i paneldebatt om hvordan vi kan skape flere arbeidsplasser innen livsvitenskap, sammen med den svenske «samordnaren», Forskningsrådet, Inven2, Innovasjon Norge og Tekna.

Langs hele «gata» i underetasjen i Forskningsparken var det high tech-stands, med roboter og VR-briller overalt. Vår bransje var representert ved Thermo Fischer, som kunne fortelle om en godt besøkt stand. Mange var interesserte i å høre om den unike norske teknologien.

Monica Larsen

KONFERANSIER: LMIs Monica Larsen ledet forsamlingen stødig gjennom sesjonen «Future of Medicine».

Thermo-Fischer

TESTET GENER: Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, testet egne gener og fikk en innføring i Thermo Fischers teknologi ved deres stand i Forskningsparken.