UiO blant Europas mest innovative universiteter

Publisert 5. mai 2017

Reuters rangerer de 100 mest innovative universitetene i Europa, og UiO er rangert til en 46. plass. Reuters fremhever særlig UiOs helseforskning, og trekker spesielt frem Algetas suksess med Xofigo som ble kjøpt av Bayer AG.

Det skriver Ukeavisen Ledelse. Rektor ved Universitetet i Oslo, Ole Petter Ottersen, omtaler kåringen på sin blogg.

– Som i forrige runde er vi tredje best i nordisk sammenheng. Bare to danske universiteter, København og DTU, er foran oss. Vi får spesielt skryt for vår satsing på helseforskning og livsvitenskap, og Reuters viser til Inven2 så vel som til det planlagte bygget for livsvitenskap. Hyggelig å lese, all den tid vi nå er i ferd med å lade opp til storsatsingen, skriver UiO-rektor Ole Petter Ottersen på sin blogg.

Universitetet i Oslo blant Europas mest innovative universiteter