AbbVie gir tilbake

Publisert 27. juni 2017

Flere enn 6000 AbbVie-ansatte i mer enn 50 land jobber frivillig i mer enn 26.000 timer for å forsøke å gjøre en forskjell i lokalsamfunn rundt om i verden.

I disse dager markerer AbbVie, et globalt biofarmaceutisk selskap, sin fjerde årlige «Week of Possibilities», hvor over 6000 ansatte i mer enn 50 land kommer sammen for å gjøre en forskjell i deres respektive lokalsamfunn. De frivillige medarbeiderne vil sammen med nonprofit-partnere renovere skolebibliotek og klasserom, bygge lekeplasser fra grunnen, lede ulike utdanningsinitiativer og gjøre andre prosjekter som forbedrer utdanning og muligheter i lokalsamfunn over hele verden.

AbbVie gives backI Norge er de ansatte med og arrangerer en aktivitetsdag for funksjonshemmede brukere og beboere på regionalt senter, Emma Hjort, i Bærum kommune. Her skal de som deltar både få prøve ertegolf, plastflaskebowling, fotball, hinderløype og mye annet. De ansatte fra AbbVie sørger også for fellestrim slik at den gode grillmaten som runder av dagen kan nytes med god samvittighet.

– AbbVies  praktisering av bedriftens samfunnsansvar i lokalmiljøet bidrar til en aktivitetsdag med mye glede og sommerlige aktiviteter for brukere av våre tjenester. Det er også stor begeistring hos ansatte som er med på dette samarbeidet, som gir konkrete og positive resultater. Vi håper AbbVies tilnærming til utøvelse av samfunnsansvar kan være et eksempel til etterfølgelse i det lokale næringslivet, sier Harald R. Waugh, som jobber med Kultur og frivillighet i Pleie- og omsorg i Bærum kommune.

AbbVie lanserte «Week of Possibilities» i 2014, med fokus på prosjekter i North Chicago, Illinois, der selskapet har hovedkontor. I 2015 utvidet AbbVie-ansatte sitt engasjement til 45 land, hvor mer enn 17.000 frivillighetstimer ble donert til ideelle organisasjoner. AbbVie-initiativet har fortsatt å vokse, og i 2016 bragte dette frivillighetsprogrammet mer enn 25.000 tjenestetimer i 50 land.

Følg #AbbVieGivesBack-historien på Twitter, Facebook, LinkedIn og YouTube.