Oslo Life Science 2018 er i gang - Legemiddelindustrien
Hopp til innhold

Windows: Hold 'Ctrl'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Mac: Hold 'cmd'-tasten nede. Trykk '+' for å forstørre eller '-' på tastaturet for å forminske tekst.

Oslo Life Science 2018 er i gang

For tredje gang arrangerer UiO Life Science livsvitenskapskonferansen «Oslo Life Science».

LMI er også i år med som partner av konferansen, sammen med UiO, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Oslo Universitetssykehus, Bioteknologirådet, Senter for økologisk og evolusjonær syntese, Bioteknologirådet, Forskningsrådet og Oslo kommune.

Konferansen er en konsekvens av livsvitenskapssatsingen ved Universitetet i Oslo, som blant annet innebærer en helt ny Life Science-bygning som skal stå klar i 2023 og huse 1000 ansatte og 1600 studenter. Konferansen er til for alle som er interessert i forskning, utdanning, innovasjon og politikk innenfor livsvitenskap.

I dag går hovedarrangementet av stabelen i universitetets aula, og i kveld arrangeres en mottakelse i Oslo rådhus. Alle arrangementene er gratis, og i morgen kan du delta på LMIs arrangement «Partnership for life» på Latter i Oslo fra 10-17.

FORVENTNINGER: Iselin Nybo, kunnskapsminister for høyere utdanning, har store forventninger til norsk forskning i fremtiden.

ÅPNING: Svein Stølen, rektor ved UiO, åpnet hovedarrangementet ved Oslo Lifescience 2018 i aulaen.

Kategorier: Nyheter LMI
Del: