Hør Katrine Bryne i Kreftpodden

Novartis lanserte nylig sin egen podkast – Kreftpodden - og i dagens episode er LMIs seniorrådgiver Katrine Bryne intervjuet om kliniske studier.

Publisert 30. august 2019

I en 20 minutter lang samtale forteller hun om kliniske studier; hva det er, og hvorfor det er så viktig å få kliniske studier til Norge.

Katrine Bryne i samtale med Erik Aasheim.

Kreftpodden ble lansert 3. juni 2019 og kommer ut hver fredag. Novartis og programleder Erik Aasheim har invitert ledende spesialister innen onkologi til samtaler om tema som de vet at mange er opptatt av. Resultatet er blitt en podcastserie med åtte episoder.

Podcasten, som er tilgjengelig på Spotify, Acast og Soundcloud, er beregnet for alle som jobber med eller er berørt av kreft, og med den ønsker Novartis å fremme kunnskap og faglige diskusjoner innen fagfeltet onkologi.

Her kan du høre episoden med Katrine Bryne: