LMI om legemiddelmangel i EKKO

Legemiddelmangel var tema i NRK EKKO mandag, og LMIs Erling Ulltveit var gjest i studio sammen med blant andre Steinar Madsen og Oddbjørn Tysnes.

Publisert 4. desember 2019

«Norge mangler medisiner – burde vi bli selvforsynt? En av tre pasienter er bekymret for mangelen på medisiner i Norge, og bransjen vet ikke helt hva de skal gjøre. I år har det skjedd over 500.000 ganger at apotekene må si: » Vi er dessverre tom for den medisinen!» Burde vi lage våre egne medisiner?», skriver NRK i introen til programmet.

DISKUTERTE LEGEMIDDELMANGEL: Fra venstre Oddbjørn Tysnes i Aptekforneningen, lege Arnt Fiane ved Thoraxkirurgisk avdeling, Rikshospitalet, Erling Ulltveit fra LMI og Steinar Madsen fra Legemiddelverket.

Hør sendingen på NRK.no:

EKKO 2. desember 2019