Hvordan kan pasientforeninger og legemiddelindustrien forbedre og øke samarbeid?

LMIs nyetablerte Pasientutvalg har gleden av å invitere pasientforeninger til et halvdags arrangement, hvor vi ønsker å utforske og kartlegge hva som skal til for at legemiddelindustrien og pasientforeninger kan samarbeide på en enda bedre...

Publisert 18. desember 2019

LMIs nyetablerte Pasientutvalg har gleden av å invitere pasientforeninger til et halvdags arrangement, hvor vi ønsker å utforske og kartlegge hva som skal til for at legemiddelindustrien og pasientforeninger kan samarbeide på en enda bedre måte enn vi gjør i dag.

Se hele programmet her.

Pasientforeningene har en stor og viktig rolle på vegne av pasientene og vi mener at med et godt samarbeid, oppnår vi et bedre resultat for flere.

Et tema vi vet opptar mange er raskere tilgang til nye innovative legemidler. Derfor vil LMI sin ekspert innenfor feltet holde et foredrag som gir en introduksjon til tilgang for nye medisiner tilpasset til pasienter og pårørende. Hva avgjør egentlig om nye behandlinger blir tilgjengelig for norske pasienter?

Som et ledd i kartleggingen for økt samarbeid, ønsker vi i legemiddelindustrien også å lære mer om hvordan pasientforeninger jobber. Under arrangementet vil vi også tilrettelegge for erfaringsdeling mellom pasientforeninger, slik at det skapes en felles møteplass for deling av nyttig informasjon til inspirasjon for andre pasientforeninger.

Vi håper så mange som mulig av representanter for pasientforeninger har anledning til å delta. Fra industrien, vil det kun være representanter fra Pasientutvalget og LMI som har anledning til å delta.

Ta gjerne kontakt med Didrik Ottesen, koordinator for LMIs Pasientutvalg, ved eventuelle spørsmål.

Dato: 5. februar

Sted, Auditoriet i Essendrops gate 3, Oslo

Tidspunkt: 1200 – 1600

Se her for påmelding.