Er du vår nye Key Account Manager som skal være med å ta Farmastat til neste nivå?

Vi styrker teamet vårt, og er på jakt etter deg som har lyst til å være Key Account Manager og bidra til å levere gode beslutningsgrunnlag for Helse-Norge.

Publisert 3. februar 2020

Du vil hovedsakelig være ute hos kunder, og du kan jobbe med både private og offentlige aktører og organisasjoner. Du avdekker kundenes behov, tilrettelegger materiell, leverer gode løsninger raskt og med høy kvalitet, og gir både teknisk og faglig oppfølging når kunden trenger det.

Du kommer til å være en sentral bidragsyter når selskapets strategier og mål skal innfris, og du vil få ansvaret for å skape effektive, kommersielle og lønnsomme løsninger, samt salgsvekst i din portefølje.

For å lykkes i rollen, må du være god til å bygge relasjoner og kommunisere. Du må ha sterk forretningsforståelse, samt evne til å identifisere nye forretningsmuligheter, planlegge aktiviteter og sikre gjennomføring.  Du har analytiske evner og behersker data-og analyseverktøy godt.  Omgivelsene oppfatter deg som positiv og engasjert.

Hva vi tilbyr:

Du vil bli en nøkkelperson og være en viktig brikke i å videreutvikle Farmastat AS. Som en del av Farmastat, våre nordiske samarbeidspartnere og LMI, vil du få være med på en spennende utvikling innen databaserte beslutningsgrunnlag for helse-Norge. Vi kan tilby varierte arbeidsoppgaver, spennende utfordringer, gode utviklingsmuligheter og et godt arbeidsmiljø. Vi holder til i nyoppussede lokaler på Majorstuen i Oslo, og nåværende kunder holder til i Oslo-området.

Arbeidsoppgaver:

 • Oppfølging og videreutvikling av eksisterende kunder
 • Identifisere potensielle nye kunder og behov
 • Analyse av markedet og markedsmuligheter
 • Ansvarlig for salgsbudsjett og prisforhandlinger
 • Ansvarlig for teknisk support til kundene i samarbeid med IT-avdelingen
 • Planlegge, administrere og prioritere kundeaktiviteter og være aktiv på relevante møteplasser
 • Holde deg oppdatert på markedstrender og fagkunnskap
 • En del reisevirksomhet må påregnes.

Kvalifikasjoner/egenskaper:

 • Du brenner for salg og ønsker å skape resultater
 • Du er en god formidler og god på gjennomføringsevne
 • Du er nysgjerrig på nye løsninger
 • Du jobber godt selvstendig og er samtidig en lagspiller
 • Du er strukturert, utadvendt og god til å bygge relasjoner
 • Du har erfaring fra salg og kan vise til gode resultater
 • Du har gode analytiske ferdigheter og IT-teknisk forståelse
 • Erfaring fra- eller kunnskap om legemiddelbransjen er en fordel, men ingen betingelse.

Søknadsfrist:

Snarest og senest 18. februar

Ved spørsmål om stillingen kan du kontakte Stian Lekang på telefon +47 92885578

Søknad med CV behandles fortløpende og sendes på epost til stian@farmastat.no snarest og innen 18. februar.

Om Farmastat:

Farmastat AS tilbyr statistikk og analyse av markedsinformasjon for legemidler og handelsvarer. Med god analyse av kritisk markedsinformasjon, får kundene et godt beslutningsgrunnlag for smartere løsninger samt raskere og bedre resultater.

Farmastat AS har mer enn 25 års erfaring fra det norske legemiddelmarkedet og er en del av det nordiske samarbeidet, Nordic Pharma Insights, som tilbyr samlet nordisk markedsinnsikt i én løsning.

Farmastat AS er et datterselskap av Legemiddelindustriforeningen, LMI, som er bransjeforeningen for legemiddelindustrien i Norge. LMIs administrasjon ledes av Karita Bekkemellem og teller sammen med datterselskapene Farmastat AS, Felleskatalogen og Nomvec, totalt 32 medarbeidere.