Hold deg oppdatert med LMIs aktuelle videoer

LMI har produsert flere videoer den siste tiden - blant annet to nye #StoltAvBransjen-videoer og en ny video i kampanjen #WeWontRest. Del gjerne videoene i egne kanaler.

Publisert 28. august 2020

#StoltAvBransjen – kliniske studier

Kliniske studier handler om å teste effekt og sikkerhet av nye legemidler eller nye behandlingsmetoder på mennesker. Hør om de mange fordelene kliniske studier gir her:

Delingslenke: https://youtu.be/ATknz2Rc8OE

#StoltAvBransjen – legemiddelproduksjon- og beredskap

Det har blitt tydelig for hele verden den siste tiden hvor viktig det er å være føre-var og ha tilgang på medisiner og medisinsk utstyr. Det finnes et stort potensial for å styrke Norges egen legemiddelproduksjon – og møte fremtiden på en bedre måte.

Delingslenke: https://youtu.be/IgAdEIgqu3E

#WWR – Glad for at jeg kan

Millioner av mennesker ville i ikke ha vært her i dag, hadde det ikke vært for banebrytende forskning. Og mange ville ikke kunne ha levd som de gjør. Vi gir oss ikke – før forskning på sykdom betyr at alle får en ny sjanse.

Delingslenke: https://youtu.be/RrQFO5ziqrg

Koronavaksine og andre vaksiner – hvorfor tar det så lang tid?

Hvorfor tar det vanligvis inntil 15 år å utvikle en ny vaksine? Og hvordan er det mulig at en koronavaksine kan være klar om ett år eller to?

Delingslenke: https://youtu.be/A0d_F3XUlIM

EFPI-vaksinevideo korona

Legemiddelindustrien arbeider døgnet rundt i for å utvikle en sikker og effektiv vaksine mot COVID-19. #WeWontRest før det er en COVID-19-vaksine til alle.

Delingslenke: https://youtu.be/BjJWG86otEc

Dette gjør legemiddelindustrien i Norge i kampen mot Covid-19

Legemiddelindustrien er engasjert i flere initiativ for å utvikle vaksiner, diagnostikk og behandlinger mot Covid-19. Industrien donerer også store summer og medisinsk utstyr til hjelpeorganisasjoner. Hør fra noen av LMIs medlemsselskap om hva de gjør i kampen mot viruset her.

Delingslenke: https://youtu.be/QHCfeGhc5n0

Kampen mot Covid-19

Delingslenke: https://youtu.be/gDli3TDGcAc

Hva er en sjelden diagnose?

Lær mer om sjeldne diagnoser gjennom denne informative skriblefilmen!

Delingslenke: https://youtu.be/bgfR5QmcI9g

For flere videoer, abonner gjerne på LMIs YouTube-kanal