Sanofis direktør om vaksinekappløpet

Paul Hudson, administrerende direktør i Sanofi, heier på alle som deltar i koronavaksinekappløpet og har fått bakoversveis av engasjementet og innsatsen blant sine ansatte.

Publisert 18. november 2020

Han har ledet Sanofisiden september i fjor, og er intervjuet av Washington Post Live om hvor de er i utviklingen av en vaksine mot koronaviruset, om samarbeidet med GSK, om COVAX, vaksineskepsis og tanker om fremtiden. Han er trygg på at det 100 år gamle vaksineselskapet er godt posisjonert for å utvikle og distribuere en vaksine som er trygg, tilgjengelig og rimelig. Hudson blir optimistisk av samarbeidet han har sett innen legemiddelindustrien for å bekjempe viruset, og mener fortsatt samarbeid etter pandemien kan føre til fremtidige medisinske gjennombrudd.

Se hele intervjuet