LMI lanserer nye nettsider for reklameregler

Publisert 3. april 2017

LMIs regelsamling er nå tilgjengelig på nett – på eget domene for å øke hastighet og søkefunksjonalitet.

LMIs Generalforsamling vedtok 16. mars LMIs Bransjeregler. Den nye regelsamlingen trådte i kraft 01.april og i dag lanserer LMI egne nettsider der regelverket, rådsavgjørelser samt informasjon om Rådet ligger.

Du finner den nye nettsiden her.

– Vi har utviklet nettsidene spesielt for mobil, og med stort fokus på søkefunksjon og hastighet. Vi håper dette vil hjelpe salgskonsulentene eller andre som er ute på farten og trenger rask tilgang til regelverket, sier Espen Snipstad, kommunikasjonssjef i LMI.

Lars Alnæs, leder for rådets sekretariat har sammen med en arbeidsgruppe i LMI stått bak arbeidet med regelsamlingen.

– Reglene gjelder for humanmedisinske legemidler, og i regelsamlingen har vi samlet eksisterende regelverk, avtaler og gjeldende veiledninger. Det har ikke vært meningen å lage nye regler eller gjøre materielle endringer. Det har likevel blitt noen endringer som skyldes enten justeringer som følge av kvalitetssikring eller at eksisterende praksis nå nedfelles skriftlig for første gang, sier han.

Få nettsiden som «app»:
Den nye nettsiden kan legges til som en «app» på telefonen. Følg denne oppskriften for å få til det:

1. Gå inn på reklameregler.lmi.no på mobilen
2. Trykk på symbolet med pil nederst på siden. (Se bildeforklaring).
3. Velg alternativet «legg til på Hjem-skjerm». (Se bildeforklaring).
4. Ikonet for Rådet skal nå ligge på skjermen din. (Se bilde).