Rajji Mehdwan ny direktør i Roche Norge

Publisert 2. oktober 2017

Rajji Mehdwan (47) tiltrer i dag stillingen som administrerende direktør i Roche Norge, skriver selskapet i en pressemelding.

Mehdwan kommer fra Roche Pharmaceuticals Danmark, hvor hun har vært kommersiell leder for hele Roches produktportefølje, inkludert flere produktlanseringer.

-I Roche er vi stolte over å utvikle banebrytende medisiner som forbedrer pasienters liv og helse. Sammen med mitt team i Roche Norge ser jeg frem til å hjelpe norske pasienter med å få rask tilgang til disse viktige medisinske innovasjonene, sier Rajji Mehdwan, direktør i Roche Norge.

Mehdwan har over 20 års erfaring innen helsesektoren, både med klinisk behandling av pasienter og som senior forretningsleder innen legemiddelindustrien. De siste ti årene har hun hatt flere ledende stillinger både i Roche i Europa og i Roches datterselskapet Genentech i USA. Mehdwan har i løpet av sin karriere jobbet med flere sykdomsområder, og hun er spesielt opptatt av å fremme behandlingen innen kreft.

Amerikanske Mehdwan kommer opprinnelig fra India. Hun er utdannet sykepleier og har i tillegg en MBA fra Wharton School i Pennsylvania, USA. Hun er gift og har tre barn.

Mehdwan etterfølger Elizabeth Jeffords som nå leder forrettningsområdet for oftalmologi hos Roches datterselskap Genentech i USA.