Møt Emily og hør om Dynabeads

Thermo Fisher Scientific inviterer til seminar der du blant annet får treffe Emily Whitehead, det første barnet som fikk den nye livreddende CAR-T behandlingen basert på Dynabeads.

Publisert 1. mars 2019

Anledningen er lanseringen av boken «En kule varmt – historien om Dynal». Boken forteller om industrieventyret Dynal, i dag Thermo Fisher Scientific, og hvordan Dynabeads gikk fra å være en akademisk idé til et kommersielt suksessprodukt i front av internasjonal translasjonsforskning, diagnostikk og kreftbehandling.

Thermo Fisher Scientific har utfordret bedriftsledere, forskere og politikere til å utforske hva som skal til for å skape flere industrieventyr innen helse- og bioteknologifeltet i Norge – og hvordan dette feltet kan gi oss våre neste store eksportsuksesser. På seminaret vil du få høre deres innspill og delta i debatten. Du vil også få høre fortellingen om Dynabeads, og altså treffe Emily Whitehead og hennes far.

I siste del av programmet vil fremtidens forskere, elever fra videregående skoler i Oslo, utfordre et panel av samfunnsaktører til debatt om fremtiden for helse- og bioteknologisk forskning.

Seminaret finner sted i Oslo Cancer Cluster Innovasjonspark den 19. mars klokken 09.00-13.15, møterom Kaare Norum i 2. etasje (inngang 1A). Ullernchausséen 64-66, 0379 Oslo.

Påmelding på mail til: AnnBerit.Roed-Calliste@thermofisher.comP