BMS kåret til en av Norges beste arbeidsplasser

Bristol-Myers Squibb (BMS) er nummer to i kåringen av Norges beste arbeidsplasser i kategorien bedrifter under 50 medarbeidere.

Publisert 22. mars 2019
BMS
ANERKJENT: Bristol-Myers Squibbs ansatte trives på arbeidsplassen.

Den internasjonale forskningsinstitusjonen Great Place to Work Institute (GPTW) har for 16. år på rad listet opp de beste arbeidsplassene i landet. BMS har de siste årene opparbeidet en sterk lokal organisasjon i Norge. I perioden fra 2013 til 2016 vokste BMS Norge fra 16 til 32 ansatte og var det raskeste voksende selskapet i den norske legemiddelbransjen i 2016. I kåringen Norges Beste Arbeidsplasser 2019, i gruppen 20-49 medarbeidere, havner BMS på andreplass, bak Symetri Collaboration. Hilde Bech, administrerende direktør i BMS Norge, er godt fornøyd med havne på listen for andre år på rad.

– Vi er både stolte og ydmyke over en så flott rangering. Målet vårt er å skape en inkluderende og åpen arbeidsplass med masse rom for individuell utfoldelse. Stor takhøyde, stolthet for den jobben vi gjør og høy grad av fleksibilitet gjør Bristol-Myers Squibb til et godt sted å jobbe. Jeg er så utrolig stolt, sier Bech.

STOLT: Hilde Bech, administrerende direktør i BMS Norge er stolt over å havne på andreplass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser.

BMS er et globalt biofarmasøytisk selskap som prioriterer å utvikle og levere innovative legemidler for å hjelpe pasienter med alvorlige sykdommer. I tillegg tar de et større samfunnsansvar gjennom både globale og lokale samarbeid. 


Målet vårt er å skape en inkluderende og åpen arbeidsplass med masse rom for individuell utfoldelse

Hilde Bech

Balanse mellom arbeidsliv og privatliv

Virksomhetene på topp i kåringen av Norges Beste Arbeidsplass er genuint opptatt av de ansattes vel og ve. Hele 79 prosent av ansatte i Norges Beste Arbeidsplasser føler at ledelsen viser en oppriktig interesse for dem som person, ikke bare ansatt; sammenlignet med landsgjennomsnittet på 55 prosent. I tillegg forteller 81 prosent at de føler at de blir oppmuntret til å finne balanse mellom arbeidsliv og privatliv, mot gjennomsnittet på 58 prosent.

– I tillegg har vi satset bevisst på å tilrettelegge for aktivitet og mosjon i tilknytning til jobben. Dette har vært ekstra vellykket de siste par årene, etter at vi startet et veldig fruktbart samarbeid med Aktiv mot kreft, sier Bech.

Undersøkelsen viser også at de beste arbeidsplassene har en åpen kultur der ledelsen inkluderer medarbeidere i viktige avgjørelser, søker innspill og idéer og oppleves som åpne og tilgjengelige. I tillegg viser undersøkelsen at de beste arbeidsplassene er gode på å involvere de ansatte i beslutninger som påvirker arbeidet deres, har muligheter for faglig utvikling og tydelig viser at ekstra arbeidsinnsats settes pris på.

Les også:

BMS har vokst inn i nye lokaler

En av Norges beste arbeidsplasser

Hilde Bech i BMS intervjuet i DN

– Vi er så stolte av jobben vi gjør