LMI vertskap for nordisk konferanse om kliniske studier

Nå er programmet for den 7. nordiske konferansen om kliniske studier klart. LMI er vertskap, og ønsker velkommen til Oslo i november.

Publisert 2. september 2019

7th Conference on Clinical Trials in the Nordic Countries, som i år finner sted på Plaza hotell i Oslo 18. og 19. november, er en unik mulighet til å møte representanter fra tilsynsmyndigheter og andre eksperter innen klinisk forskning. Her kan du høre de siste nyhetene og nettverke med profesjonelle kolleger fra Norden.

På programmet står en rekke spennende navn fra blant annet EU-kommisjonen, EMA, EFPIA, Legemiddelverket i Norge og de andre nordiske landene, Pfizer, Novartis, MSD, flere universitetssykehus og en biobank, for å nevne noe.

– Dette er stedet å være for alle som jobber med – og for – kliniske studier, og vi er stolte av å være årets vertskap. Vi får høre om biobanker, biomarkører, big data, implementeringen av EU Clinical Trial Regulation og GDPR-problematikk, sier Katrine Bryne, seniorrådgiver i LMI. 

Konferansen passer for fagfolk innen helsevesen, akademia, biofarmasøytisk industri, kontraktsforskningsfirmaer eller andre tjenesteorganisasjoner, samt politikere og embetsmenn som om arbeider med eller er interessert i kliniske studier generelt, og Norden spesielt.

Programmet er utviklet i samarbeid med legemiddelindustriforeningenene i Norge (LMI), Danmark (LIF), Sverige (LIF) og Finland (PIF), samt det svenske legemiddelverket og Läkemedelsakademin.

Program og påmelding