LINK Medical samarbeider med Sedana Medical

Publisert 11. desember 2019

LINK Mecial samarbeider med svenske Sedana Medical i en internasjonal fase 3-studie om sedering av kritisk syke barn.

Les hele pressemeldingen

LINK Medical vil gjennomføre en klinisk fase III-studie på vegne av Sedana Medical, et svensk medisinsk-teknisk selskap. Den internasjonale studien vil vurdere effektiviteten og sikkerheten til Sedana Medicals medikamentkandidat IsoConDa (isoflurane) administrert via Sedana Medicals AnaConDa inhalasjonsapparat for inhalert sedasjon av kritisk syke barn. Inhalasjonsmetoden har potensial til å bli et effektivt og trygt alternativ til den gjeldende standard for omsorg.

– Vi er glade for å inngå et strategisk partnerskap med Sedana Medical. Vår ekspertise innen håndtering av komplekse internasjonale studier vil gjøre oss i stand til å levere robuste kliniske data for denne anestesistudien, sier Ola Gudmundsen, administrerende direktør i LINK Medical, i en pressemelding.