Nytt styreverv for Lena Nymo Helli i Farmastat

Arbeidende styreleder i Farmastat, Lena Nymo Helli, er oppnevnt til styreleder i Finnmarkssykehuset.

Publisert 27. februar 2020
Lena Nymo Helli
Lena Nymo Helli.

Sykehusene i Helse Nord har fått oppnevnt styrer for 2020–2022, og Nymo Helli er altså oppnevnt til styreleder i Finnmarkssykehuset.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på det viktige samfunnsoppdraget som det å være styreleder i Finnmarksykehuset HF er. Jeg har i mine tidligere roller og verv jobbet med det beste for pasienten for øyet, og ser nå frem til å samarbeide med dyktige folk for å utvikle pasientenes helsetjeneste i nord, sier Nymo Helli.

Det er styret i Helse Nord RHF som oppnevner styremedlemmene, og disse ble oppnevnt i styremøtet 26. februar. 

– Styret i Helse Nord RHF er veldig fornøyd med å ha på plass styrene for den neste toårsperioden, og ser fram til godt samarbeid for å utvikle pasientens helsetjeneste i Helse Nord. Styrene i helseforetakene har stor betydning, og er den øverste ledelsen i sykehusene. Jeg er glad for at styrearbeid er attraktivt. Vi har gode kandidater som har takket ja, sier styreleder i Helse Nord RHF, Renate Larsen til Helse-nord.no.

Les også: Lena Nymo Helli er ny styreleder i Farmastat