Krisepakke til små og mellomstore bedrifter

Nærings- og fiskeridepartementet går sammen med Innovasjon Norge for å støtte små og mellomstore bedrifter under koronakrisen. – vi setter pris på at våre innspill om at Forskningsrådet og Innovasjon Norge bidrar med sine virkemidler...

Publisert 23. mars 2020
NÆRINGSMINISTER: – Næringslivets behov for tilgang på kapital og likviditet er kritisk. Derfor er det viktig at Innovasjon Norge fortløpende vurderer hvordan de best kan tilpasse sine virkemidler til det som nå skjer rundt i landet, sier næringsminister Iselin Nybø i en pressemelding.
FORNØYD: LMIs Monica Larsen.

– Regjeringen skal ha ros for å komme raskt på banen med tiltak for næringslivet – og nå også for små og mellomstore bedrifter, sier Larsen.

– Det er krevende å få vår komplekse verdikjede til å gå rundt nå, og vi setter derfor pris på at våre innspill om at Forskningsrådet og Innovasjon Norge bidrar med sine virkemidler til å lette situasjonen.

Her kan du lese hele saken om krisepakka på E24.