Hold av datoen: Regulatorisk høstmøte 2021

Hvordan ser fremtiden ut med tanke på vaksiner, nye pandemier, måten vi jobber på, og måten vi samarbeider på? Velkommen til Regulatorisk høstmøte 28. oktober.

Publisert 4. juni 2021
KJENTE FJES: Espen Rostrup Nakstad og Gunnveig Grødeland er blant foredragsholderne på Regulatorisk høstmøte 2021. Foto: Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo

Regulatorisk høstmøte finner sted hvert år, og i 2021 er håpet at konferansen igjen skal foregår fysisk. Konferanse blir det uansett, og Regulatorisk utvalg i LMI har satt sammen et spennende program, som fortsatt er under utvikling.

Det vi foreløpig vet er at vaksineforsker Gunnveig Grødeland kommer, for å snakke om fremtidens vaksiner. Elen Høeg fra CEPI kommer for å snakke om hvordan vi forbereder oss til neste pandemi.

Audun Hågå er fast gjest og skal i år blant annet si litt om pandemien også i ettertid vil føre til raskere godkjenning fra EMA, utbredt bruk av rolling reviews og om Legemiddelverkets erfaringer med å jobbe på denne måten.

Trolig kommer også assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad for å si litt om hva vi har lært av koronapandemien.

Så hold av datoen allerede nå, for dette blir bra.