Hege Edvardsen slutter i LMI

Hege Edvardsen, seniorrådgiver i LMI med ansvar for forskning og utvikling, har sagt opp sin stilling. Hun går over til GSK.

Publisert 12. desember 2022
Hege Edvardsen, LMI

Edvardsen har jobbet i LMI siden januar 2020, og bidratt med svært viktig kompetanse. Hun har bidratt til å bygge bro mellom industrien, akademia og forvaltningen, og jobbet hardt i arbeidet med å øke antall kliniske studier i Norge, inkludert desentraliserte kliniske studier. Hun var sentral i arbeidet med å få restartet CUP-ordningen, og bidra til opprettelsen av NorTrials. Edvardsen har representert LMI i en rekke faglige debatter.

Før hun kom til LMI jobbet Edvardsen i AbbVie, der hun hadde flere lederstillinger – sist som Head of Research and Operations Scandinavia. Sin faglige bakgrunn har hun fra mange års kreftforskning på Radiumhospitalet, Oslo universitetssykehus, der hun blant annet tok sin doktorgrad. Fra Universitetet i Oslo har hun en master i biokjemi.

Nå går hun tilbake til kreftfeltet og skal lede det medisinske onkologi-teamet i GSK.

– Det har vært lærerike år i LMI, som har gitt meg god innsikt i hvordan helsesystemet fungerer. Men nå skal bli godt å få arbeide direkte og konkret med kreftfaget, som tross alt er mitt fag, sier Edvardsen.

Dermed er stillingen som seniorrådgiver for forskning, utvikling og innovasjon i LMI nå ledig. Kanskje det er noe for deg, eller noen du kjenner? Spre den gjerne i nettverket ditt:

Seniorrådgiver – Forskning, utvikling og innovasjon