Meld deg på frokostmøtet «Folkehelse på anbud?», 18. april

LMI, AstraZeneca, GSK, Boehringer Ingelheim, Sanofi og Novartis arrangerer frokostmøte om blåreseptordningen på Deichman Bjørvika tirsdag 18. april.

Publisert 9. mars 2023

Blåreseptordningen har sikret nordmenn tilgang til livsviktige medisiner. Enten du er ufør, eller toppleder, så har den norske blåreseptordningen sørget for at du blir møtt av det samme helsetilbudet. Denne tryggheten om å bli møtt av det samme tilbudet er selve hjertet i velferdsstaten Norge. Nå er den truet.

Regjeringen vurderer å legge deler av blåreseptordningen ut på anbud. Det kan få store konsekvenser for pasienter, leger og for medisinberedskapen i landet. Skal myndighetene bestemme at store grupper av pasienter skal bli behandlet med kun ett legemiddel, eller skal legene få fortsette å velge den behandlingen som passer best for hver enkelt pasient?

Vi samler eksperter, pasienter, pasientforeninger, leger og legemiddelbransjen, for å diskutere blåreseptordningen. Velkommen til møtet Folkehelse på anbud?, arrangert av LMI, AstraZeneca, GSK, Boehringer Ingelheim, Sanofi og Novartis arrangerer frokostmøte om blåreseptordningen på Deichman Bjørvika tirsdag 18. april., 18. april kl. 08.30 til 10.00 på Deichman Bjørvika.

Meld deg på her.