Faggruppen for Pasientkontakt i LMI arrangerer Pasientseminar – Meld deg på her

Fredag 26. mai inviterer LMI norske pasientforeninger til et halvdagsmøte.

Publisert 16. mai 2023

Møtet holdes i LMIs konferanselokaler i Essendrops gate 3 på Majorstua i Oslo, inngang første etasje mot gateplan.

Møtet er først og fremst for pasientforeninger.

Dette er et halvdagsmøte som bygger på erfaringene fra et tilsvarende møte arrangert for norske pasientforeninger i mars 2020. Målet den gang var både å fortelle om hva LMI står for og hvordan vi jobber for at norske pasienter skal få tilgang til nye innovative legemidler. Møtet skulle også gi innblikk i det norske systemet for godkjenning av legemidler, et system som for mange virker komplisert og uoversiktlig. Samtidig ville vi åpne for dialog for bedre å forstå pasientperspektivet og de problemstillingene norske pasientforeninger jobber med.

Tid: 26. mai kl. 09.30 – 13.10 (kaffe og registrering fra 09.00)

Sted: Essendrops gate 3, Oslo

Agenda og påmelding her.