Påmeldingsfrist til møte under ESC-kongressen: Norge som studieland

Under kardiologikongressen ESC i Nederland blir det ny mulighet for sjefene i deres selskaper til å høre om Norge som studieland. Minner om påmeldingsfristen 11. august.

Publisert 4. august 2023
Her på kanalene i Amsterdam foregår møtet der Innovasjon Norge, NorTrials og Den norske ambassaden i Haag vil presentere Norge som et ideelt sted å kjøre kliniske studier i.

Det er Innovasjon Norge, NorTrials og Den norske ambassaden i Haag som inviterer til møtet, som har fått tittelen North of the Ordinary – Norway: the preferred country for clinical trials – Pioneering precision medicine and next generation clinical trials in a public healthcare system.

Det er altså i forbindelse med kardiologikongressen the European Society of Cardiology (ESC) at ledere i de internasjonale legemiddelselskapene inviteres til å høre om Norges ambisøse strategiske plan om å styrke landet som et sted å kjøre kliniske studier.

Se hele invitasjonen her (engelsk) – og del den gjerne oppover i systemet i ditt selskap.

Sted: Båttur på kanalene i Amsterdam

Tid: 26. august 2023 kl 18:00-20:00

Påmelding: Send en epost til contactnortrials@ous-hf.no om hvorvidt du har anledning til å delta eller ikke. Frist: innen 11. august 2023.

En formell invitasjon sendes direkte fra Den norske ambassaden i Haag når alle aktuelle deltakere har svart på invitasjonen, og deltakerlisten er klar.