Meld deg på Science Impact-konferansen

Vi vil gjerne minne deg om påmelding til det kommende symposiet, der det diskuteres fremtidige utfordringer og innovative løsninger innen helse, energi og miljø. Symposiumet avholdes 27.september og er en del av Oslo Innovation week.

Publisert 8. september 2023

Programmet er utformet for å gi innsikt i nyskapende forskning- og utvikling fra ledende institusjoner og organisasjoner, inkludert Universitetet i Oslo, Oslo universitetssykehus, SINTEF, oppstartsbedrifter fra Oslos innovasjonsøkosystem og ulike selskaper.

Dato: 27. september
Sted: Forskningsparken

Mer informasjon om program og påmelding finner du her

Hovedarrangør: UiO Growth House. Eksterne partnere: Inven2, Oslo Science Park, SINTEF, LMI, Oslo Universitetssykehus og The Life Science Cluster.

Interne partnere ved Universitetet i Oslo: UiO: Energy and Environment, dScience – Senter for beregnings- og datavitenskap, Senter for global helse ved SUSTAINIT, Det medisinske fakultet, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet og Det utdanningsvitenskapelige fakultet